Magkänslan, hjärnan, hjärtat?

publicerat i

Har fortfarande inte kunnat släppa detdär med beslutsångesten. Kan inte heller säga att jag kommit fram till något vettigare sedan sist jag skrev ned mina känslor just här. De förtroendevalda som jag pratat med har sagt...

"Följ din magkänsla"
"Lyssna på logiken, vad blir smartast?"
"Lyssna till ditt hjärta!"

Inte fasiken vet jag, jag har ingen magkänsla, det finns ingen logik eftersom hjärnan efter allt grubblande har omvandlats till någon slags smörja och mitt hjärta gör mest bara ont. Vad fan gör man då? Jag har ingen jäkla aning och skulle bli gladare än någonsin om det skulle komma någon vacker människa och bara säga åt mig hur jag ska göra och så blir det så.

Det finns en människa på jorden som jag brukar konversera med i dessa situationer och nu är det tyvärr inte möjligt. Det gör mig ledsen och det känns jobbigt, hon brukar vara den bästa på att styra alla tankebanor i en riktning som känns bra men nu har hon snarare gjort att banorna trasslat ihop sig och jag har fastnat i den gigantiska knuten utan hopp om att hitta ut. Det finns bara två utvägar, JA eller NEJ men problemet är att de båda lockar eller skrämmer mig lika mycket. Jag blir så fruktansvärt less på mig själv, detta är min sämsta egenskap. Jag är helt enkelt livrädd för beslut av den större sorten.

Ikväll är det party med de allra bästa människorna och jag får väl helt enkelt försöka tagga upp! De brukar iförsig inte ha några problem med att locka fram glädjen hos mig så jag håller tummarna. Ha en trevlig lördag people. Nu ska jag fundera vidare. Tjao!