Expecto patronum

publicerat i
Åh så himla roliga barn kan vara ibland! Det är helt sjukt kul att man kan vara så påhittig som de små liven är. Jag önskar nästan att man var sådär liten igen! Livet verkar vara så underbart. Inte föratt jag har så mycket att klaga på i mitt eget just för tillfället, men när det går såhär bra kommer det alltid ett bakslag. Det har jag kommit fram till.

För er som inte vet så jobbar jag för fullt hela dagarna på Gula Villan med alla härliga fritidsbarn. Det är därifrån jag har fått min insikt om att påhittiga barn är otroligt roliga. Ja det är dom. Idag har jag lärt mig typ 100 spådomsbesvärjelser av en kiddo som måste ha sett Harry Potter filmerna cirkus 302ggr. Det var kul vi sprang runt skolan med våra spön och trollade för livet. Ja man ska vara barn så länge man kan. Det går bra. Det blev lite jobbigt när tio stycken hoppade upp på mig så jag tappade byxorna! Men det är sånt man får ta helt enkelt, de vare värt.

Nu är det snart Halloween och det ska firas, jag tränade på min outfit igår och det var hemskt roligt. Jag kommer nog att skrämma några små stackare men det är ju så det ska vara. Nu blire barngympa hela kvällen och sedan mys som vanligt med min favorit. Ja det är han!

peaceout