Roadtrip

publicerat i
Helgen inleddes underbart! Efter en hektisk torsdagskväll med packning och en lagomt stor grop i magen så blev jag upplockad av mina kära tränare för att åka iväg på en ROADTRIP. Och det var inte varssomhelst vi skulle heller utan det var till Sollefteå och det kan jag fetlova ligger in the middle of ingenstans! Verkligen ingenstans men fint vare en krog hade dom också så dit ska vi fara igen.

Resan börjar först och främst med att vi också plockar upp Emmaguran som var lite sliten och inte på det mest taggade humöret, men det ändrade vi snabbt på! Lirres colin mcrae körning exempelvis. Kan det bli bättre nae jag tror inte det. (roadtrip) Vi fortsätter köra långt in i vårat avlånga land typ så att man skulle kunna tro att det var norge vi skulle till. Träd efter träd efter träd tills vi plötsligt kommer fram till ett hus. Och sen ett till litet hus och så var vi i Sollefteå. Då påbörjade vi vår lilla kurs med stor framgång sådär på fredagkväll. När klockan var ungefär nio så bestämde vi oss för att åka dit vi skulle slå läger. Eftersom klockan var ganska mycket så hade mörkret nu gjort sitt intrång, då kommer vi fram till att vi ska ju faktiskt till Verres pappa som bor om möjligt ännu lite längre i skogen. Verre berättar då att det finns 7olika nerfarter till Tängsta och valde den som var bäst. När vi kör där efter den snirkliga vägen i mörkret så börjar vi känna ett visst obehag gå genon kroppen. Jag menar helleu tänk om lilla bilen skulle ge upp. Vi var alltså långt ute i skogen, typ ordentligt långt. Men det gick ju bra tills Verre ska pilla lite på lysena och lyckas slå av dem helt. Totalt mörker alltså totalt på en väg som ser ut som när Musse, Långben och Kalleanka kör deras husvagn runt berget på Julafton. Haha, paniken hos de övriga passagerarna var stor. (roadtrip) Nu kommer resans pärs! En bro och det var en hängbro och det var mörkt och det var 2cm från att skrapa backspeglarna i räcket. Den var inte bredare än så helt sjukt...(roadtrip)

Efter en mycket spännande biltur så kommer vi fram till det fina lilla huset som vi ska få sova i tillsammans med Verres pappa och hans sambo. Då blev det mat och lite vin sådär vid elva ungefär det var väldigt trevligt. Emma gjorde det ända rätta, när hon hade druckit upp sin öl och fått i sig lite mat så praktiskt taget somnade hon i ölglaset. (roadtrip) Hon blev då omstoppad av oss övriga som var sugna på lite mera vin, Natti nuffs pumis. Dock lite jobbigt för oss att kliva upp sädår vid 0600 följande dag och hålla i en gymnastikurs till klockan 1700 men det är sånt man får ta när vi är på roadtrip.

Emma blir då den som får äran att köra oss tillbaka nerför den snirkliga vägen och över den underbara bron och det gick bra förutom att det finns bullar på den vägen som bör undvikas ifall man vill bilens bästa. Men Emma ville kolla läget trots att vi andra skrek akta guppet 14ggr.  Värsta hoppet, det var kul! (roadtrip)

Dagen fortlöper och nu kommer nästa oförglömliga händelse, vi är nu inne på skruktekniker och jag blir självklart den som ska hänga knäveck upp och ner och illustrera en liten skruv. När jag har hängt där i kankse 1,5min och viftat på som något annat skämt så lossnar hela räcket!!! And down i go.. i en slags liten bollposition rakt ner på ryggen med räcket över mig.  Vad hände? (roadtrip) Holmsundarna skrattar sig till tårar framför ett gäng förskräckta Sollefteåtränare och jag känner att svanken fick sig en rejäl smäll. Vilket jävla skämt jag hade ju dött om jag hade landat med huvet först!!Efter en stund då alla lugnat ner sig och begrundat mysteriet kring mitt fall så kommer vi fram till att vi måste ha mer biljetter till Finland så vi tar grönafaran och beger oss mot city. Vi kommer till bolaget så underbart fina med trikåer (medhål) benvärmare mycket passande skor och med Holmsundströjorna på oss. Vi blir lite utskrattade men det gick bra ändå. Inne på systemet blir vi lite knäppa och går runt om pratar om alla flaskor på hela stället ungefär och jag kan tillomed se framför mig hur stört det måste sett ut. (roadtrip)

Nu kommer kvällen och vinet förtärs i lagom takt tillsmmans med skitgod mat, glass, godis och choklad. Vi spelar Så det kan låta och jag tillsammans med Verre slog ut Lirre och Emma så att det bara sjöng om det! Haha förlåt jag kunde inte låta bli. Kvällen blir lång och natten dessto kortare men det är ju som sagt roadtrip så det går bra. Sista dagen går hur bra som helst igen och vi beger oss lite senare mot eftermiddagen hem mot sköna gröna Holmsund.

Under denna resa har vi kommit fram till 7 nya saker: Man svänger bara lite vänster i en rondell, man måste ta ut huvudet från bagageluckan innan man kan stänga igen, man måste vara noga med att sätta fast räck på det sätt som det är uttänkt, det finns 7nerfarter till Tängsta, bensinpriset har inte gått ner så då har det inte hänt något alls små berg i byn kallas för nypor och att Inpuls is the place 2bee. Mycket trevlig resa med extremt många skratt, jävligt synd att det inte medtogs någon kamera bara. Nu blir det sängen för mig hoppas jag drömmer om mitt äventyr jag varit med om.


Kvällens fråga: Nu när det inte längre är så hemskt grönt ute så lägger jag märke till Rönnbärena så mycket mer än mitt på sommaren, Blir rönnbär mer gröna på hösten eller se det bara ut som det föratt allt grönt är borta?


Larret forever in my heart