300grader kallt!

publicerat i
Ja alltså inte vet jag men det är himla kallt ute! Jag har sån tur att jag inte börjar förän halv tolv och så vaknade jag naturligtvis när andreas for på jobbet så jag har himla mycket tid att ta ihjäl. Jag funderade såhär, hur kallt är det i vancouver på OS? Klarar dom av att åka jävel på skidor så borde jag klara av att springa, jag menar jag borde ju vara i ungefär samma konditionsform som dem. Så blev det, ut for jag och kallt var det. Men jag överraskade mig själv och det gick bra denna gång med, näsan frös bokstavligen talat till is tillsammans med mitt hår som ändrade färg till absolut kritvitt, men vad gör det när allt kommer omkring. Inte så mycket skulle jag vilja säga, tur att det finns dushar på detta ställe. Sprungit utomhus i 26minusgrader =check! Borde införas löpning på vinter OS också, himla kul att springa omkring inne i skogen på vintern.

Förresten, var det ngn som la märke till himmelen igår, grymt konstigt! Alla lampor såg ut som strålkastare upp mot himlen, hur fasiken kan det komma sig? Är det någon som vet det så får den personen gärna dela med sig av sin kunskap. Skulle vara intressant att veta. Ungefär lika intressant som att ta reda på hur många toaletter det finns på universitetet, det är också en fråga som jag funderat över. Vet inte säkert ännu, men många måste det vara.

Nu blir det styrka och en dush och sen en buss till skolan! Ja det går bra.. En annan sak tillråga på allt, jag och andreas firar ett komma fem år tillsammans, idag precis idag är det så grattis till dig min älskling! Du har stått ut, bra jobbat till dig. Älskar dig mest av allt. 
                                                                    MRAJ