Efter stormen kommer lugnet

publicerat i

När vardagen känns helt upp och ner och ingenting stämmer så går det inte att finna någon frid. Det går inte att njuta av sitt liv och sin välbehövda och välförtjänta ledighet. Men när stormen har lagt sig så är det nästan som att man uppskattar det ännu mera än vad man gjorde innan. Jag gillar när stormen lägger sig, jag gillat att kunna njuta av mitt liv och min välbehöva ledighet. Det är skönt.

I helgen hade jag och min man huset för oss själva eftersom mina föräldrar fick för sig att fara till Sthlm och semestra. Det var king, och även en behövd vila för oss båda. Vi lyckades att göra värsta trerättersmiddagen och rabarbersaft. Det var mysigt. Vi har även besökt umeås biograf och tittade in till HarryP och halvblodsprinsen. Himla bra film måste jag erkänna. Ikväll ska jag med min syster och min man fara och titta på kattungar, jag och min syster känner att skaffa en katt till mitt och andreas nya liv tillsammans vore en bra idé men mannen ifråga är själv lite skeptisk. Så vi får väl se hur det blir med den saken helt enkelt.

Igårkväll myste jag med min kusin och såg på film. Detta var något som jag vid närmare eftertanke skulle ha låtit bli. För det visade sig att hon var förkyld och jag känner redan att halsen börjar klia. Detta får inte hända eftersom att jag i helgen ska bege mig mot Östersund och dess trevligheter. Så heja immunförsvaret, jobba på för tusan.

Idag ska jag hitta på lite diverse smågrejer typ städa min garderob och kanske börja packa ner lite saker i lådor. Ja det går bra. Jag är spänd inför framtiden fast på ett bra sätt. Allt måste sluta på ett bra sätt, jag tror på framtiden.

MRAJ