I valet och kvalet...

publicerat i
Godmorgon! Nu är det faktiskt jag i egen hög person som skriver och inte lillasyster som roat sig med att hacka sin väg in på denna blogg och uppdaterat er alla om vad jag håller på med.

Mitt bloggintresse svalnade under en period men nu kanske det kan ha återvänt. Jag vet inte vad jag ska säga men jag har inte haft någon tid till övers. Det där med tid över det har jag väl inte mer av just i denna stund heller men nu har jag kommit till den punkt då jag tänker "vad spelar det egentligen för roll?". För att försöka sammanfatta situationen så har jag tidvis tappat bort mig själv på livets outgrundliga vägar utan att riktigt orka fundera över vilken väg som ska vara den bästa att vandra på. Jag har på ett sätt bara irrat runt, och irra runt är ingenting som gynnar någon i längden. Nej det är det inte.

Men nu kanske jag vet, jag har tagit tag i det irrande jag sysselsatt mig med och nu tror jag att jag vet. Jag vet var jag vill vandra men hur jag ska ta mig dit är fortfarande en fråga utan svar. Egentligen vid närmare eftertanke tror jag inte att detta är något som är utöver det vanliga. Så är det nog för de allra flesta människor, att vi vet var vi vill men inte hur vi ska ta oss dit. För att klura ut "hur" måste vi prioritera, vi måste välja, tänka efter och stå fast vid det vi beslutat. Om vi inte lyckas med det så kommer nog vägen vi vill vandra på aldrig komma närmre och vi kommer aldrig hitta dit.

Så är det och där är jag nu, i valet och kvalet. Allt är fortfarande oklart och det där med att verkligen på riktigt bestämma mig är inte min starka sida. Men det kommer att ordna sig. Att inte veta är en del av livet som hur vi än gör aldrig kan komma bort från. Men som en mycket vis människa sa till mig en gång i tiden " Hinder ser du inte förän du tagit blicken från mållinjen" och det är väl så vi bör tänka. Samla kraft och klösa vår väg fram och genom de snåriga villovägar som tillgängligt ligger utplacerade för oss framför våra fötter. Stanna inte kvar i valet och kvalet som jag gjort. Lätt att känna sig vilsen då! 

                                                                                                                                                            MRAJ