Dagboken del 13 - dagarna rullar på!

publicerat i Dagboken;
För stunden så älskar jag mitt liv. Jag känner mig relativt lugn och sansad, jag njuter av mitt fysiska välmående under dagarna och framförallt så försöker jag verkligen uppskatta allt som just idag fungerar bra! I tisdags var det "Tillsammans mot cancer" på televisionen och jag tyckte verkligen att det var ett superfint program. Det var lite svårt för mig att titta på eftersom allt känns så verkligt och jag hade tårar i ögonen flera gånger men det gör ju ingenting. Jag såg på programmet tillsammans med Andreas och det hela resulterade i att vi blev månadsgivare båda två. Mycket bra tycker jag.
I början på veckan var jag inne på jobbet också, det var jätteroligt att få träffa mina kollegor igen och jag tog modet till mig och meddelade att jag tänkt och vill börja jobba på halvtid den 16 november, då har det gått en vecka efter behandling nummer två, som för övrigt bara är sju dagar bort idag, och mår jag som jag gör nu så borde det absolut gå!
Igår fick jag besök av världens bästa Fanny och det var så mysigt, vi gjorde precis så som vi brukar. Vi låg på min säng och pratade om allt möjligt med tända ljus, lite godis och vindruvor. Innan kvällen var över hade vi också hunnit konstatera hur stela och otränade vi blivit. Efter det så fick vi helt enkelt bara lov att stretcha lite och vi stod också på händer, det kändes lite bättre då. Fysiken var helt enkelt bättre förr, då vi var aktiva gymnaster och hade lyckan att få träna tillsammans sex timmar i veckan, det var tider det! Idag ska vi åka till staden och äta lunch och kanske även shoppa litegrann fredagen till ära.
Nästa vecka händer det mycket grejer! På måndag ska jag få åka och hämta min extremt dyra peruk, på tisdag ska jag få en pic-line vilket innebär att man får ett litet rör inopererat i armen som går till ett större kärl närmre hjärtat. Tanken med den är att jag från och med nu ska få alla behandlingar i det röret så att jag slipper bli stucken i armen varje gång. Jag var skeptisk mot detta till en början men sjuksköterskorna har övertalat mig om att det är bästa alternativet. På onsdagen ska det lämnas nya blodprover och på fredag nästa vecka smäller det igen. Jag hoppas innerligt att det kommer vara enklare denna gång.
Nu ska jag göra mig iordning för stadstrippen,har även kommit på vad det var för fel då jag la upp bilder tidigare så nu gör jag ett nytt försök!
Före och efter! Avslutningsvis vill önska eder alla en trevlig helg och har ni tid över så gå gärna in och bli månadsgivare i Cancerfonden, känns som viktigt! Kram!
Slut del 13.