Life is a maze and love is a riddle!

publicerat i

Goodmorning beautiful people!

Jag ville bara meddela att mina känslor för det mest fantastiska landet i söder aldrig kommer svalna. Jag såg på ett program och "wildlife rangers" imorse på Discovery Channel och fick nästan gråten i halsen. Igår återfann jag min safarihatt samt flygbiljetter och de där klibbiga sakerna som sätts på bagagen. Allt är sparat, kvitton, plastpåsar, flygbiljetter och diverse huvudbonader som förmodligen aldrig kommer till någon större nytta här. Här hemma behövs inga safarihattar vilket är lite synd för jag trivdes i den. Jag trivdes himlarns.

Vissa kan tycka att jag tjatar och att den resan som jag gjorde och de minnen jag fick då bör ha blivit lite luddiga och alla känslor svalnat iallafall lite men icke sa nicke. Jag längtar tillbaka varje dag, every single day funderar jag på hur det skulle vara att vara där och inte här. Självklart finns det både för och nackdelar med både här och där men som jag känner nu så vinner där. Det enda som kan plåga mig är att Andreas befinner sig på denna sida jordklotet och har inga planer på att flytta dit. Men jag vill dit, jag vill bo där igen, att åter få träffa de mest ödmjuka människorna någonsin och kallas "teacher Marylin". På något sätt känns det som att det var där jag hörde hemma, jag passade in och älskade allt och alla.

Nu kan jag dock inte ägna tid åt att grubbla över det. Snart väntar Unni och studier vilket kräver att jag sitter med nosen i lagboken. Bara så att ni vet, om ni skulle undra över någon fråga som rör offentlighet och sekretess, SoL, LSS, LVU, LVM, TF, KL eller förvaltingslagen är det bara att fråga mig. Jag sitter med facit... Då vet ni! 

   
 



I´m just a little bit caught in the middle...
                                                                                                                                                            MRAJ