Påsklov och rapportskrivning!

publicerat i
Hej omvärlden, nu har jag fått påsklov ett långt ett bara så ni vet så är jag ledig till 19:e april! Klå det om ni kan..  Konstigt är vad det är för det betyder att det är vår och att jag fyller år snart. Måste erkänna att jag är som ett litet barn fortfarande när det gäller dedär med att fylla år, det är som trevligt!

Idag ska jag med texas till vetrinären för han har gjort illa sig i benet av ngn okänd anledning, det gillar jag inte. Han vill som inte ens gå på benet, hoppas att det inte är något allvarligt med honom.

Avslutningsvis så kan jag meddela att jag har blivit tipsad om en låt utav min lilla lillasyster Hey soul sister heter den och inlove with the music blev jag på en endaste gång.

The smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided you're the one I have decided
Who's one of my kind

http://www.youtube.com/watch?v=hT3zCj3F1d4

Lyssna på den vettja, glad och danssugen är vad den gör med en! Glad påsk alla och ät bara lagomt mycket godis. Att vara lagom var något som jag lärde mig igår när jag såg på Melodi 10 från Kaggeholm fölkhögskola. Där var det en kille som sa: Jamen alla idag vill ju bara sträva högst och vara bäst, men jag tycker att det räcker om man strävar till mitten för det är ju som lagomt. Haha skitbra sagt. Jag ska börja träna på att leva lagom.


Hey soul sister, i don´t wanna miss a single thing you do tonight!
En fin liten bild från ett antal sommrar sedan på gotlandia..

                                                                                                                                                        MRAJ