Ursäkta, ja jag ber om ursäkt!

publicerat i
Tänkte eftersom min syster varit så snäll att uppdatera för er alla vad som hänt i mitt liv under de senaste två månaderna så måste jag påpeka vissa saker. Ja jag håller på att fixa i lägenheten men vem vill inte göra det om man får lite tid över!? Fantastiskt roligt att det blir fint ju... Och nej jag ska inte göra en fondvägg i sovrummet utan tänkte tapetsera om hela skiten. Varför inte när man väl håller på liksom!

Katten är för övrigt inte störd i huvudet utan bara lite egen med egna intressen som kanske inte alltid uppskattas men har vi döpt henne till fröken Fingal Olsson så kanske vi (jag) får skylla oss själva. Jag ska inte vara hemma över ljud utan över jul och det ska bli trevligt!

För tillfället går all min tid åt att skriva en B - uppsats, men det är roligt så det gör då inge. Andreas kanske har blivit lite less på att jag bara sitter framför datorn men har man valt universitetsstudier så har man. Avslutningsvis så tycker jag absolut att vi ska styra ihop någon slags photosession och bilderna du redigerat blev hemskt fina.

Nu ska jag återgå till skrivandet som ni från och med nu alltid kan anta att jag håller på med! Att byta lösenord hit kanske också är en idé så att min lilla hacker till syster inte kan komma här och komma.

Tänk positiva tankar och omfamna julkänslan och glöm inte att hålla tummarna för att klimatmötet i Cancoon (ingen aning om hur det stavas) går bra och att lösningen för att undvika att jorden blir ett enda stort vattenklot presenteras inom kort.

Detta är något som jag tycker att vi ska göra om svampen :)



God "ljud" och gott nytt år om det nu skulle ta ytterligare två månader innan vi ses igen! Ciao...

                                                                                                                                                        MRAJ