Crazy day!

publicerat i
Idag har det som de flesta andra dagar skett arbete på hamnen. Det har gått bra men det har aldrig hänt så mycket där nere som det gjorde idag. Först och främst skulle min syster ha anlänt hem från Spanien natten mot idag men icket. Jag vaknade och var nästan beredd att kuta in i hennes rum och ge henne en puss men sängen var tom. Funderingarna kom igång hos den kvarstående familjen Rehn och vi blev bara mer och mer oroliga. Flera utomstående personer blev även ikopplade i Marrans plötsliga försvinnande och alla letade febrilt efter information, speciellt tack till Nisse som släppte hans jobb för att ta upp sökandet. Hehe lite piinigt var då att vi måste ha missförstått varandra angående vilken dag hennes hemkomst skulle äga rum på. Vi har nu fått tag på henne och hon mår bra och sitter i en bil påväg hem från Sthlm. Älskar dig systeryster.  

Men själva jobbdagen började med att pappa skymtade värsta älgen som stod innan infarten och såg alldeles vilsen och ensammen ut, sedan fick jag veta att mina medkompanjoner har kommit in på sina gymnasieval (grattistilldom) och sedan så fick vi sommarjobbare varsin mjukglass av vår för stunden räddande ängel Viktoria. (tacktilldig)

Efter det så tog bensinen slut på vår älskade röjsåg så då skulle jag och MalinN till att he dit lite nytt. Spänningen i det var att dunkarna hade vi idiotiskt nog lämnat i solen i ett ganska bra tag så när vi öppnade dem så pyste det som sjutton och dunkarna var alldeles buckliga. Inte okej tänkte vi och fick lov att ringa till pappa och undrade om något oväntat och himla farligt skulle kunna inträffa. Tur var så löste sig även detta lilla missöde. Bara en kort stund efter detta så började Malin att skrika och hon hade då lyckats köra över en stackars mus med röjsågen. Jag skulle då få för mig att rädda denna lilla mus och lyfter upp den i händerna. (dock med handskar på) Då får det mindre smartare djuret för sig att bita sin räddare och jag tappar ner den i gräset. Vi inser då att den lilla söta musen måste dödas, vi tittar på varandra och kommer fram till att ingen av oss känner för att ta ihjäl den. Min instinkt var mer att ta hem den och plåstra om det lilla benet som oturligt nog blivit lite överkört. Vi ringer då till andreas aka "mördaren" som anländer till platsen och trampar obesvärat ihjäl den med sin fot. Himla obehagligt kan jag tycka. Men det var bra av honom att få det gjort.

Efter det så lyckas medkompajnon number tre att köra över ngt slags hårt plastsnöre med maskingräsklipparen och den stannar av och måste repareras. Haha vilken dag! Efter detta så var det dags för MallanR att köra traktor, som tur var så hade jag min pappa med så han kunde guida mig litegranna. Jag fick då köra runt lite på hamnen och fara och hämta två gräsklippare med största skopan som finns kändes det som. När jag lyckats med den uppgiften var det dags att köra in skopan i verktstan, och koppla av den och sen köra in traktoren i garaget. Och det gick bra! Himla kul måste jag säga. Det var vår dag, känns som att det har börjar hända en massa saker fter att jag lyckats att göra sönder en spegel! Intebratillmig.

Nu ser jag himla fram emot att min syster ska komma hem igen vilket hon nu gör inatt någon gång woho i like it!!!

Här är lite roliga bilder från crazyboatride i lördags.




Valrossen




MickeJ hade en liten fight med brännässlor kan man säga.



Kungdag och kungkväll och inte en sådan kung dagen därpå men det går bra!

MRAJ