Idag smäller det!

publicerat i
Om åtta och en halv timme lämnar jag detta internat för att bege mig mot Nairobis flygplats, jag fattar ingenting. Har jag varit här i en månad redan. Så himla kul, men konstigt. Men jag ser fram emot att komma hem jättemycket och få träffa alla nära och kära.

Så himla tråkigt det är att min papabear inte är hemma när jag kommer hem utan han befinner sig i stockholmo. Men det går bra. Han kommer ju hem igen på söndag men ändå. Jag får klara mig, jag kommer att fara hem till hans lägenhet en stund tror jag bara för att, haha så himla fjantigt men det går bra men får vara en fjant.

Nu har fyra veckor gått som sagt och jag känner mig väldigt nöjd över min insats i detta land. Jag har lärt mig mycket och har sett saker som jag aldrig trodde att jag någonsin skulle få se. Det har varit mycket som varit väldigt jobbigt men jag tror att jag i slutändan av detta har blivit stärkt som människa på många sätt och vis. Det ska bli skönt att få komma hem och vila hjärnan från alla intryck en stund och få chansen att smälta allt litegranna.

Jag ska äta leverpastej som en idiot när jag kommer hem vill jag lova och andas luft, jag tror inte ens att nikan föreställa er hur luften är här. Om man är ute och går när det är mycket trafik så blir man svart och då menar jag inte av solen... Men nu är det slut med det. Hem till norrland. Och min man. Det blir underbart.

Seeyousoon
puuuss
MRAJ