You found me!

publicerat i

Åh gud i himmelen. Imorn börjar något nytt i mitt liv, ett nytt kapitel med nya upplevelser, nya människor, nya platser och nya kunskaper. Det är spännande. Undra hur detta ska gå, hur ska det hela sluta? Det är det ingen som vet. Men jag hoppas på att det blir bra. Jag tror på att det ska bli det.

Hur mycket jag än hatar detta med att inte veta saker och ting så har jag ändå en känsla att det kommer bli king. Jag kommer nog ha en lustig känsla i magen imorn när jag letar mig in i Unnis stora lokaler och ska sätta mig bland en hög okända människor. Och dom är inte bara okända de är vuxna, det är en skola för vuxna människor. Jag känner mig inte vuxen, men jag vet vad jag vill och jag vet att det går bra. För att å andra sidan är det nog inte bara jag som kommer vara nervös. Jag är knappast ensam med att undra och gruva sig.

Det är inte likt mig att känna såhär dock. Jag brukar vara ganska kaxig, men nu känner jag mig liten. Liten och inte vuxen. Men som MallanB sa, jag är inte vuxen och nu ska jag ut i världen och gå i skola. Nog klarar jag detta för tusan. Har ju som hört att dedär med studentlivet ska vara något alldeles särskilt och utöver det vanliga. 

                                                                                                                                                             MRAJ