Valborg

publicerat i
Idag är det valborgsdagen, himla trevlig dag kan man tycka. Det tycker jag att det är, speciellt när det är bra väder som det råkar vara idag, Grattistilloss.

Jag har fortfarande inte hittat igen Sivan hon verkar vara spårlöst borta från mig. Jag har varit uppe i två nätter i rad nu och letat, men ingen orm. Hoppas att hon fattar att hon ,måste komma fram för att få mat annars är det ju synd för henne. Inatt hade jag även lagt ut möss på mitt golv för att locka fram henne så jag var uppe till 03.00 och inväntade henne men icket. Jävlaskitorm, så idag är jag lite trött vilket kan vara en normal reaktion på sådana nattliga aktiviteter.

Ikväll blir det sammankomst på Berghem i Huset med stort H det kommer att bli fantastiskt. Jag är som på så himla skitbra humör men då kommer jag att tänka på att min absoluta favoritorm är ute på villovägar och då är det som att ett stort jättesvart moln placerar sig i mitt huvud med regn och rusk vilket inte är okej, KAN DU KOMMA FRAM NU ELLER!

Jag ska införskaffa mig ett lås på terrariet och gömma den någonstans där endast jag vet att den finns, det är det enda sättet jag kan förhindra att onödiga händelser som dessa inte inträffar. Bra plan mallan.

Ha så himla kul nu ikväll men var försiktig med dessa små smällare och eldar som många väljer att greja med på valborgsdagar, kan vara förädiskt om man blandar dessa aktiviteter med den förbjudna drickan, det var dagens tips från coachen.

MRAJ