All in

publicerat i
Woho, idag har det fan i mig regnat! helt sjukt ju. Måste bara få berätta om världens mest otippade kväll som utspelade sig hemma hos familjen Rehn igår. Jag, min mor, min far, min syster och hennes pojkvän sen 6månader tillbaka, (grattis till er!) åt middag, mysade på och hade väldigt trevligt. Efter en utsökt grillbuffé så anländer partyante och en slags diskokänsla lägger sig i luften. Det började med att jag skulle lära resterande hur man dansar logdans och efter det, vilket hursomhelt gick hur bra som helst önskade andreas en låt. Kan ni gissa vilken det blev, jo Stop right now med Spice Girls. Och det bara spratt i kroppen på samtliga dansare. Vi tog också en stund till att hedra Michael Jackson på hans 50åriga födelsedag. Grattis till han!

Vid denna stund hade Andreas och Malin börjat närma sig finska gränser och en slags musikal satt igång med otrolig inlevelse. Mycket minnesvärt om jag får säga det själv. Det fanns vissa slitna krigare som hade det lite tungt på morgonkvisten! Haha... det går bra!

Men återigen tillbaka till dagens oväder, fan det var ju helt sjukt! Först ösregnet och sedan den väldiga åskan som gjorde att hela mitt hus skakade till oredntligt. Åh herregud! Speciellt roligt var det att jag och Andreas var ute och gick när himmelen öppnade sig, jag tror aldrig att jag har bevittnat sådär mycket regn. En annan mycket spännande sak är att jag har badat idag. Det var dock lite innan det sköt blixtar all over the place vilket kanske var tur. Hur kallt som helst, nästan så att jag fick lov att sluta andas när jag var i vattnet. Men det går bra! Något som inte alls går så bra är att blixten slog ner i lovli Port of Umeå och gjorde så att min pappa säkerligen måste jobba där utan att komma hem tills nästa sommar för att återställa allt elände som lilla åskmolnet ställde till med. Andreas tv fick också ta en smäll, den fungerar nämligen inte riktigt som den ska längre. Typ byter kanaler själv osv, det är inte okej! Tv:n är fördärvad, jävla förbannat helt enkelt.

Nu ska jag snart iväg på min efterlängtade kräftskiva, det ska bli svingott! Sådärja partymallan är igång och då kan inget gå fel.
The worlds greatest                               

             
Förlåt men nu har hag äntligen förstått hur man gör så det kommer fler bilder..